Унгария - коментари

Post Reply
User avatar
Димитър Дулички
Posts: 269
Joined: 14 Dec 2011 21:42
Skype: DULICHKI
Facebook: Dimitar Dulichki
Любим отбор от Formula 1: Ferrari
Любим пилот от Formula 1: Michael Schumacher
Любим отбор от BRL: Turbo Racing
Location: Кюстендил

Унгария - коментари

Post by Димитър Дулички » 16 Jul 2013 16:51

Състезанието се оказа доста интересно за мен, тъй като направих много тежки грешки, които можеха да ми костват подиум.
И този път влязох в състезанието без нито една обиколка тест, но благодарение на Христо Ичов, който ми услужи с неговата настройка (знам, че не е редно един пилот, който се е трудил да настройва болида си да си даде просто така настройката на друг, но в последно време цялото време, което имам за сим-рейсинг го използвам за поддръжка на лигата и нямам много време да тествам) както и моите познания на тази писта на която имам хиляди обиколки ми позволиха много бързо да навляза в час и да привикна.
Стартирах трети, като изпреварих Ичов, но в края на обиколката се качих на един бордюр, който изпързаля колата ми и така се озовах последен. Все пак за 10 обиколки и ранно влизане за първия ми бокс успях да изляза трети, като в началото на 16-та обиколка отново се завъртях и последва удар в стената, който откачи предното ми крило. Така карах почти цяла обиколка без предно крило до бокса. Там тотално се прецаках като дадох Do Not Repair за шасито като въобще не загрях, че това ще ме остави отново без спойлер. Така трябваше още една обиколка да карам без преден спойлер а върна бе, че привиших и скоростта в бокса :lol: с което влизанията ми в бокса за цялото състезание се оказаха 6-7 оъ планирани 4. Все пак в типичен мой стил стиснах зъби и направих много силно каране, като непрекъснато настигах Кирил и Леонов, които бяха моята цел и които се движеха на 3та и 4та позиции.
Настигнах ги и направихме интересна борба с Кирил, имах много по-добра скорост като цяло и бързо успях да се откъсна напред. За повече вече нямаше как да се боря, тъй като първите двама бяха много напред. Накрая си мислех да вляза 3 обиколки преди края в бокса, да сложа софт гуми и да подгоня НБО-то на Пашов, но прецених, че няма да е честно спрямо него и не би било джентълментско да се печели НБО по този начин и си докарах колата до финала на трета позиция.
Сега следва голяма пауза в която ще се постараем да наваксаме с работата около сайта и лигата като цяло.
Честито на Пашов за безгрешното и много силно каране, което му осигури поредна победа в лигата. Честито! :)
Dimitar Dulichki
Turbo Racing

Post Reply